2011. július 27., szerda

Dokkolóállomás hangszoro ébresztőóra iPod-hoz - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Részletek A OT1040 Audio System egy innovatív, téglalap alakú audiorendszer és ébresztőóra, mesterséges és gyártott kifejezetten az iPod, amely lehetővé teszi, hogy élvezze kiváló hang. A felhasználóbarát kezelőszervek lehetővé teszik, hogy beállítsa a hang, szetteket, óra és ébresztő, és még testre összes funkcióját. A könnyen használható menürendszer, megjelenés és funkciók csak olyan egyszerű navigálni, mint az iPod vagy az iPhone. Egyszerű vagy teljesen egyedi, a OT1040 a választás a tiéd.
Főbb jellemzők: - Kiváló audio két teljes tartományú hangsugárzók és nagy teljesítményű két csatornás erősítő - Ébredjen iPod / iPhone, rádió, vagy a csengő - Felhasználó-barát menü rendszer által irányított, többfunkciós gombok - Könnyen olvasható kijelző változó fényerő-szabályozás - Vezeték nélküli távirányító fejlett funkciókkal - Idő és riasztás backup két ​ ​ AA elem (nem tartozék) - univerzális dokkoló is 3 betéttel - AUX audio Imput - FM rádió - Díjak iPod míg dokkolt Specifikáció
- Méretek: 8. 27 "x 4, 80 L" W x 2, 76 "D (21 cm X 12 cm X 7 cm)
- Teljesítmény: 4 (w) x 2
- meghajtó egységek: 2inch x 2
- Működik minden iPod Classic, videó, Touch verzió és az iPhone 3G, 3GS és 4 modellek. NB: Ha a fenti iPhone modellek, kérjük, kapcsolja be a Airplane Mode játszani zenét a Otavo egységet.
Folyamatosan bővülő áruválasztékkal várjuk kedves vásárlóinkat!
Kérlek, az utalást / befizetést az aukció zárását követően 3 napon bonyolítsd le. Kérlek, csak akkor licitálj, ha a fentieket tudomásul vetted.
NÉZ KÖRÜL A TERMÉKEIM KÖZT.
Kellemes böngészést kívánunk!


Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Az aukció vége: 2011-08-01 21:59
. Dokkolóállomás hangszoro ébresztőóra iPod-hoz - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése