2011. június 27., hétfő

Proust, Marcel: Albertine nincs többé - Jelenlegi ára: 2 120 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Albertine nincs többéA könyv listaára: 2495 Ft. Leírás:
Proust hatalmas regényciklusának hatodik kötete a második részben (Bimbózó lányok árnyékában Budapest, Athenaeum, 1983), az író balbec-i nyaralásakor megismert titokzatos leányról, Albertine-ről szól. Az elbeszélés középpontjában, az előző kötethez hasonlóan, a narrátornak a leszbikus lány iránti szerelme áll, illetve Albertine magánélete s eltűnése. Ez a rész, mely önmagában is zárt egészet alkot, bár megértéséhez elkerülhetetlen a megelőző részek ismerete, hiszen rendre feltűnnek a korábban már megismert szereplők, s tovább bonyolódnak, szövődnek a kibontakozó életsorsok, elsősorban filológiai, textológiai szempontból okoz gondot a kutatóknak. Miként a kötethez írt utószavában Karafiáth Judit hangsúlyozza, ez a rész már a szerző halála után látott napvilágot, ráadásul két kéz-, illetve gépirat szolgált a különböző kiadások alapjául, melyeket a szerző többször átírt, s még a címet is több alkalommal megváltoztatta. Ennek okáért a regényfolyamnak ez a része A szökevény címmel vált ismertté, holott egy később előbukkant (és később keletkezett) kéziratra Proust az Albertine nincs többé címet írta. Így született a jelen kiadás kompromisszumos címe. Ennél sokkal fontosabb, hogy ez az elbeszélésben és a regényszerkesztésben egyaránt új perspektívákat nyitó, világirodalmi jelentőségű remekmű teljes egészében máig nem látott napvilágot magyarul, úgyhogy az utolsó előtti kötet megjelenése hiánypótlónak tekinthető. A jegyzetekkel ellátott kiadványnak ezért minden általános gyűjtőkörű és iskolai könyvtár polcán ott a helye az első öt kötet mellett. ISBN: 963-9165-84-0A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 120 Ft

Az aukció vége: 2011-07-01 19:19
. Proust, Marcel: Albertine nincs többé - Jelenlegi ára: 2 120 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése